Handle trygt på elfcosmetics.no
Frakt fra 50 kr
Kjapp levering - 3-5 hverdager
0
0

Levering og Retur

Levering

Vi tilbyr følgende leveringsmåter:

  • Post Nord med omdeling

Forventet leveringstid er 3-5 hverdager, men ordrer som inneholder bestillingsvarer har som utgangspunkt en lengere leveringstid.
Bestilte produkter sendes i utgangspunktet samlet.E.l.f. cosmetics» nettbutikk har ansvaret for varene til du har mottatt dem.

 

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett når du handler hos oss.
Angrefristen løper ut 14 dager etter at du; har mottatt varen.
Får den siste varen i fysisk besittelse, hvis det dreier seg om en avtale om flere forskjellige varer i samme bestilling, der disse leveres enkeltvis.
Får det siste partiet, eller den siste delen, i fysisk besittelse, når det dreier seg om en avtale om levering av en vare som består av flere partier eller deler.

I løpet av 14 dager etter mottak skal du melde fra til oss om at du ønsker å angre kjøpet. Meldingen skal gis ved å skrive til info@elfcosmetics.dk. I meldingen må du gjøre oss tydelig oppmerksom på at du ønsker å bruke angreretten.  Du kan også velge å bruke vårt standard angreskjema (link) og sende med returen. Den finner du vedlagt ordrebekreftelsen.

Du kan ikke angre ved å bare nekte å motta varen uten å samtidig gi oss tydelig melding om dette.

 

Retur

Du skal sende ordren i retur til oss uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter at du har varslet oss om at du ønsker å heve kjøpet ditt. Du skal bære de direkte utgiftene i forbindelse med tilbakelevering av varen.
Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket inn forsvarlig.
Du er ansvarlig for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varer unntatt angreretten

Følgende varetyper er unntatt angreretten:

Levering av varer som det kan antas at forringes eller foreldes raskt.

Levering av forseglede varer som av helse- eller hygienemessige årsaker ikke er egnet for returnering, og der forseglingen er brutt etter levering. For eksempel; fødevarer, håndkjøpsmedisin, helsekostprodukter, kosmetikk, osv. Uttrykket «forsegling» omfatter også spesielt emballasje som beskytter varen og som fungerer som en sikkerhet for at varen ikke har blitt åpnet.

 

Du mister angreretten hvis:

Du bryter forseglingen på varer som av helse- eller hygienemessige årsaker ikke kan returneres

Varens stand, når du sender den i retur

Du belastes for eventuell forringelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måte som om du prøvde den i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd utover det som beskrives ovenfor, betrakter vi den som brukt, hvilket betyr at du vet anger over kjøpet kun får en del eller ingenting av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige verdi.

 

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer kjøpet, får du naturligvis tilbakebetalt det du betalte til oss. Dersom det forekommer verdiforringelse som er ditt ansvar, trekkes dette fra kjøpssummen. Ved tilbakelevering av den kjøpte varen i tilfelle anger, skal du selv betale disse utgiftene.

Vi refunderer betalingen din, uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra datoen da vi mottok din melding om beslutningen om å angre på dette kjøpet.

Vi gjennomfører denne tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet.

 

Hvis du angrer kjøpet, skal varen sendes til:
House of Brands A/S
ATT: E.l.f. Cosmetics
Avedøreholmen 78B
2650 Hvidovre

 

Hva skal jeg sende med tilbake?

Du må legge ved en kopi av ordrebekreftelsen. I tillegg skal du også fylle ut vårt retur-/bytteark som du kan laste ned her – og sende det med returen.

Merk! Vi mottar ikke pakker pr. etterkrav.

 

Ett eller flere produkter er blitt skadet under transporten – hva gjør du?

  • Skriv til oss – info@elfcosmetics.dk
X
X

Få vårt nyhetsbrev og bli den første til å finne ut om nye produkter og spesialtilbud